<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Search in Videos, Members, Events, Audio Files, Photos and Blogs חפש

Profetische Evangelisatie|Netherlands

Meer informatie: www.voordewind.eu


התפילה שלי

LATEN WIJ BIDDEN De Bijbel zegt:” Laten wij (jij en ik!) daarom met vrijmoedigheid toegaan (door genade mogen wij in de wonderbare Naam van Jezus Christus tot de Levende God komen!) |עוד

הצטרף לתפילה

Community ads

My Blog

«אחורה

Jij hebt JEZUS nodig

Feb 08, 2011

2,538 צפייות
     (0 אחוז צפייה)

RADIOMEDITATIE:
Jij hebt Jezus nodig
Radiomeditatie door: Evangelist Sieberen Voordewind

Geliefde luisteraar. Er is Eén Die je beste Vriend wil zijn. Er is Eén Die heel veel van jou houdt. Er is Eén Die je tranen wil drogen als je verdriet hebt. Er is Eén Die je innerlijk wil genezen als je verwond bent. Die Ene Naam is Jezus Christus!

Ja, als Gods Gezalfde dienstknecht wijs ik de mensen op de Here Jezus de Zoon van de Levende God. Misschien zeg je: “Maar evangelist Voordewind, waarom wijs je altijd maar alleen op Jezus en niet op iemand anders?” Luister naar wat Jezus heeft gezegd.

In Johannes 14 vers 6 zegt Hij: “Ik ben de Weg en de Waarheid en het Leven.” Zoek je naar de waarheid? Jezus is dé Waarheid. Zoek je naar de beste weg voor je geloof en leven? Jezus is dé Weg. Zoek je hét leven? Jezus is hét Leven. Zoek je naar de meest zuivere vorm van liefde? Jezus zegt in Johannes 15:19: “Gelijk de Vader Mij heeft liefgehad, heb Ik u liefgehad.” Ja, Jezus heeft jou lief! En zoek je naar innerlijke vrede? Jezus zegt in Johannes 14:27: “Mijn vrede geef Ik u.” Ja, de Here Jezus wil je hart vervullen met vrede in alle omstandigheden. Ben je eenzaam? Jezus zegt in Mattheüs 28:20: “En zie, Ik ben met u al de dagen.”

Als je een volgeling van Jezus bent, dan is Hij alle dagen met je. Wil je dat Hij met je is? Volg Jezus! Ja, wat je ook nodig hebt voor je geloof en leven: jij hebt Jezus nodig. Ik wijs de mensen op Jezus omdat er geen andere weg naar de Levende God is. Ik wijs de mensen op Jezus omdat er geen ander is die de mensen kan redden. Er is niemand anders dan Jezus. Het is Jezus en Jezus alleen!

Ik wens je een vreugdevol leven met de Here Jezus toe. Amen.